Kegelt N-VA meerderheid omver?

Op 15 september 2012

Ook N-VA is dit weekend ‘en bloc’ aan de eigenlijke campagne begonnen. “Kort maar krachtig op weg naar de zo broodnodige verandering dat ook de burgers in Oudenaarde meer dan verdienen en aardig kunnen gebruiken.”, zegt lijsttrekker Bruno Van Waeyenberghe met overtuiging. “Het is natuurlijk koffiedik kijken als het over de uitslag gaat maar misschien zou er wel eens een derde partner nodig zijn om een stabiele meerderheid te vormen en dan liggen de kaarten natuurlijk wagenwijd open.”

Om de teamspirit nog verder aan te scherpen is het gele team vrijdagavond een partijtje gaan bowling spelen in de ‘Bowling Stones” gelegen in de Gobelinstraat vlak bij het station.

Voortgaande op laatste enquêtegegevens gisteren vrijgegeven door de VRT ziet het er althans op nationaal vlak zeer goed uit voor N-VA met 36,9%. Ze halen een monsterscore, CD&V (18,5%) en sp.a (14,5) houden stand maar Open VLD zakt verder weg en flirt met de 10%.

Het zal in Oudenaarde wellicht niet zo een vaart lopen. Maar als het in Parijs regent - of zal het in Antwerpen zijn - dan zou het in Oudenaarde wel eens serieus kunnen druppelen…

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is