Ivan Ingels voorzitter N-VA Oudenaarde; Filip Schamp ondervoorzitter

Op 3 maart 2013

De leden van N-VA Oudenaarde verkozen gisteren Ivan Ingels als nieuwe voorzitter van N-VA Oudenaarde. Ingels is 45 jaar en werkt als ambtenaar in Brussel.

Ivan Ingels: “Ik ben zeer tevreden dat ik het volste vertrouwen heb gekregen van onze leden. Samen met het nieuwe bestuursteam wil ik nu de komende drie jaar de N-VA verder uitbouwen in Oudenaarde. Het stroomlijnen van de interne partijwerking, het ondersteunen van onze mandatarissen en het vergroten van de zichtbaarheid van de partij zie ik als mijn grootste prioriteiten.”

Ondervoorzitter

Voorzitter Ivan Ingels zal dit alles realiseren in tandem met de nieuwe ondervoorzitter Filip Schamp. Schamp, 40 jaar en arbeider in de chemiesector, leidde eerder al de verkiezingscampagne die van N-VA de grootste oppositiepartij maakte in Oudenaarde.

Filip Schamp: “Het feit dat de leden me dit mandaat hebben gegeven zie ik als een belangrijk signaal dat de leden tevreden waren over het reeds geleverde werk.  Tenslotte doe je wat je kan voor N-VA Oudenaarde en als dat gewaardeerd wordt door de leden is dit een extra stimulans om door te gaan.”

Bestuursleden

Naast de voorzitter en ondervoorzitter werden er ook acht bestuursleden verkozen: Jeroen Covemaeker, Michael De Bode, Hugo Rau, Eric Vande Putte, Jacques Vander Haeghen, Peter Van Oyen, Farah Vansteenbrugge en Jurgen Vilyn.

Samen met de 4 gemeenteraadsleden (Kristof Meerschaut, Hilde De Smet, Roland Van Heddegem en Bruno Van Waeyenberge) en het OCMW-raadslid Leen Van Heddegem vormen zij het nieuwe bestuur van N-VA Oudenaarde.

“Ik verheug mij erop aan de slag te kunnen gaan met dit gemotiveerd team dat een waardig politiek alternatief wil bieden in Oudenaarde,” besluit nieuwe voorzitter Ivan Ingels.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is