N-VA Oudenaarde kiest nieuw afdelingsbestuur

Op 30 maart 2022
Voorzitter en ondervoorzitter N-VA Oudenaarde

Onder het nauwlettend toezicht van AB-vertegenwoordigers Ilse Roggeman en David Vandekerkhove kozen onze leden maandagavond 14 maart een nieuw afdelingsbestuur!

Piet De Loof blijft voorzitter, Andy Vandekerckhove is onze nieuwe ondervoorzitter. Er werden verder nog 9 bestuursleden verkozen. Samen met al onze mandatarissen hebben we een bestuur met 14 gemotiveerde mensen uit onze hele gemeente.

UPDATE 30/03

N-VA Oudenaarde heeft Piet De Loof unaniem herverkozen als voorzitter van de partij. De herverkozen leider noemt meteen drie strijdpunten waarmee zijn partij in 2024 naar de stembus trekt.

Al even eenparig als de verkiezing van de voorzitter gebeurde de aanduiding van Andy Vandekerckhove als ondervoorzitter van N-VA Oudenaarde. Vandekerckhove is ook organisatieverantwoordelijke van het partijbestuur, waarin vooral twintigers de bestuursfuncties bekleden. Maikel Parmentier is secretaris en communicatieverantwoordelijke, Thibault Vandeputte blijft ledenverantwoordelijke en krijgt er het penningmeesterschap bij. Kellin Cousaert, voorzitter van Jong N-VA Vlaamse Ardennen, is de jongerenverantwoordelijke. Verder maken ook nieuwkomer Luc Maebe, Marian Sempels, Jacques Vander Haeghen, Roland Van Heddegem, Nora Verhoeyen en Sarah Wandels, en mandatarissen Kathy De Rycke, Wim Dhont en Kristof Meerschaut deel uit van het bestuur.

Herverkozen voorzitter Piet De Loof ziet nu al drie strijdpunten waarmee zijn partij naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 trekt. “Er moet een herleving komen van Oudenaarde als winkelstad met een meerjarenplan qua strategie en communicatie. Tweede actiepunt is een zo groot mogelijke transparantie bij stedelijke beslissingen en échte inspraak in het beleid. En er moet een inhaalbeweging komen voor de (verwaarloosde) deelgemeenten”, somt hij op.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is