Valentijnpralines voor de pendelaars

Op 18 februari 2012

Enkele bestuursleden met op kop ondervoorzitter en OCMW-raadslid Roland Van Heddegem waren deze morgen vroeg uit de veren en hadden geen schrik om de koude te trotseren. Zowel aan het station van Oudenaarde als dit van Eine stond een delegatie om de pendelaars te verrassen met een snoepje en ze konden natuurlijk geen beter moment uitkiezen dan 14 februari, Valentijnsdag.

Met de boodschap ‘Een hart voor Oudenaarde’ kreeg vanaf 6.30u elke treinreiziger een chocoladen snoepje om zo te proberen met een positieve noot de dag te beginnen. De partijleden wilden met deze actie aan de bevolking van Oudenaarde laten zien dat ze een hart voor onze stad hebben. Met de chocolaatjes wil N-VA Oudenaarde alle pendelaars een prettige Valentijn wensen.

“Het is ook een hart onder de riem voor de veelgeplaagde pendelaar. Zoals iedereen weet is het momenteel absoluut geen pretje om iedere dag met de trein te moeten reizen. Het minste dat je aan de NMBS kan vragen is om de treinen op tijd te laten rijden maar voorlopig slagen ze daar nog niet in. N-VA Oudenaarde wil dan ook samen met de reizigers blijven ijveren voor een betere stiptheid van het treinverkeer.”, verduidelijkte Roland Van Heddegem.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is