Van Heddegem ijvert voor oeververbinding

Op 3 oktober 2012

Met de verkoop van de gronden langs de oude Scheldearm aan de Sterrestraat, die eigendom waren van het OCMW, aan Natuurpunt is de verbinding naar de Schelde verloren gegaan. Meteen het verlies van interessante verbinding zowel voor wandelaar als voor fietser.

OCMW-raadslid Roland Van Heddegem (N-VA) hield de vinger op de wonde en vroeg reeds in augustus van 2010 tekst en uitleg. Men stuurde hem blijkbaar bijna met een kluitje in het riet maar Van heddegem herhaalde zijn vraag in februari en OCMW-voorzitter Jean-Pierre Van Der Meiren (CD&V) toonde zich meer inschikkelijk. Naar zijn zeggen zou schepen van Ruimtelijke Ordening Richard Eeckhaut (CD&V) bereid zijn dit in de begroting van 2013 te willen opnemen. 

Roland van Heddegem heeft problemen om dit zo maar blindelings aan te nemen zn houdt niet van beloften op middellange termijn.. “Wie gelooft dat nu nog? Ik betreur ten zeerste de laksheid waarmee het stadsbestuur de mensen van Heurne alsook van Mullem behandeld. De windmolenproblematiek is hiervan nogmaals het bewijs.”, fulmineert Roland Van Heddegem.

2012101vanheddegem.jpg
Roland Van Heddegem hier met zijn grote leider Bart De Wever en dochter Leen Van Heddegem.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is